-

Meer over wie ik ben    

Ik ben Rosalinde Kennis. Ik ben 53 jaar, moeder van een fijne zoon, eigenaresse van een schat van een (eigen)wijs paard en al heel mijn leven gek op de natuur in al haar facetten.

 Ik ben heldervoelend en helderhorend.

Ik voel en (door)zie de echte intentie of het echte gevoel onder iemands gedrag, voorbij het ego en lichaam.
Ik kan zo goed als alle energie zuiver invoelen en ermee communiceren. 

Hierdoor kan ik belastende gedachten en emoties aan het licht brengen en ze helpen afvoeren door ze fysiek of energetisch los te werken.
Dit geldt voor het (in)voelen van mensen, maar ook van dieren.


Mijn gave heb ik al van kinds af aan, Het zit bij ons in de familie.
Als kind kon ik al zuiver invoelen en contact leggen met alles dat leefde.
Ik legde vooral hele leuke contacten met dieren, vooral met paarden en honden, mijn lievelingsdieren.

Doordat de gave thuis niet werd aangemoedigd, en ik het liefst "gewoon" wilde zijn, heb ik me na de middelbare school gericht op een carriëre als vertaler en internationaal secretaresse.

Ik werk nog steeds met veel plezier, maar door het vele contact met dieren en mensen, merk ik dat er veel miscommunicatie en leed zit bij mens en dier. Ik besefte daarom dat ik mijn gave wilde gebruiken voor zowel mens als dier om zichzelf en elkaar beter te laten begrijpen. 

Sinds 2003 ben ik dan ook aan het werk met mijn gave zoals deze voor mij bedoeld is: zuiver invoelen, telepathisch communiceren, en zo dier en  mens helpen meer zichzelf te zijn en te leven in overeenstemming met onze echte natuur: 

                                                                                          Our Nature!
 
!! NB
Buiten het feit dat ik "begaafd" ben met bovenstaande zeer heldervoelende en -horende zintuigen, ben ik ook heel blij dat ik een helder denken en goed gezond verstand heb.  Als ik problemen tegenkom die ondersteuning van een reguliere (veterinair) arts nodig hebben, zal ik u en het dier altijd doorverwijzen.

Wat ik doe is niet magisch of bovennatuurlijk. Het is volkomen logisch omdat alle levende wezens uit energie bestaan en ik zo goed als iedere energiegolf kan "oppikken" als dat nodig is.