-

Meer over wat ik doe
 
1. Telepathisch tolken 

Bij mensen:
Ik stem af op uw energieveld en kan voelen en/of horen waar de onbalans zit tusen ratio en gevoel.  
De reden van uw stress of andere klachten kan ik zo benoemen en uitleggen.

Bij dieren:
Hoewel dieren niet gelijksoortig zijn aan mensen en geen gebruik maken van de verbale taal zoals wij, communiceren zij wel degelijk met elkaar en met ons. Zij doen dit via lichaamstaal en vooral via telepathie.
Dit wordt niet altijd goed 'verstaan' door de mens.
Ik treed op als tolk tussen u en uw dier, Zo kan ik klachten opsporen, zaken verduidelijken en eventuele misverstanden tussen u en uw dier oplossen. Dit kan via een persoonlijk gesprek of een gesprek op afstand.
Ik voel in en stem af op het dier direct of via een foto/voorwerp van het dier. Ik mag horen en voelen wat hem of haar scheelt,. Door te bemiddelen of te tolken, geef ik meer duidelijkheid. 

Het is ook mogelijk contact te leggen met overleden mensen of dieren. Hun energie blijft bestaan en daar kan ik gewoon op afstemmen.
 

2. Energetische en lichamelijke behandeling

Mensen en dieren kunnen psychische en/of lichamelijke problemen krijgen als belastende emoties of overtuigingen niet worden erkend en geuit. Deze blokkeren dan een optimale doorstroming van energie. Je ondervindt stress, pijn, hebt minder bij te zetten of wordt ziek.

Ik kan deze emoties of overtuiging(en) aan het licht brengen en laten uiten via massage, acupressuur of handoplegging. De blokkade wordt dan opgeheven en de energie kan weer stromen.
Dit kan bij één behandeling al naar buiten komen, maar soms zit een blokkade al langer vast en zijn er meerdere sessies nodig.
! Let wel, als u of uw dier al jaren kampt met een bepaalde blokkade en er hierdoor lichamelijke klachten zijn ontstaan, zullen deze niet in één behandeling over zijn. Ik raad altijd aan om bij fysieke klachten ook uw reguliere (dieren)arts te raadplegen!

Behandeling van dier en mens samen!
Vaak proberen (huis)dieren mensen te helpen die niet lekker in hun vel zitten. 
Zij doen dit  door de energie van hun persoon te absorberen en te zuiveren, zodat deze zich beter voelt.
Zij nemen dan de 'last' op zich.
In andere gevallen worden gevoelige dieren (vooral paarden) soms ongewild belast met problemen of zware energie van eigenaar, ruiter of coaching-cliënt.
De “koudere” energie komt dan bij het dier terecht en kan soms niet worden afgevoerd zodat het dier ziek wordt of ander gedrag gaat vertonen dan normaal.
Ik kan in deze situaties het dier eenmalig helpen, maar uiteindelijk zal het probleem van de eigenaar/verzorger aangepakt moeten worden. Ik kan daarin zowel dier als mens ondersteunen.
 

3. Cursussen

Ik geef ook cursussen aan mensen die hun invoelend vermogen meer willen ontwikkelen.
Dit kan zijn voor uzelf om de eigen blokkerende emoties en overtuigingen te ontmantelen en meer bewust te worden van uw ware natuur, maar ook omdat u meer in contact wilt komen met uw (huis)dier.